Tervetuloa

Varainhankinta

Vastaatko luokan tai joukkueen varainhankinnasta? Etsitkö uusia ideoita varainhankintaan samojen vanhojen vaihtoehtojen tilalle?

Olemme pieni suomalainen perheyritys ja haluamme tarjota teille helppoja ja vastuullisia vaihtoehtoja. Valikoimamme ehdottomasti suosituin ja helpoin on tarjouspakettimme joulukorttipussit tuotenumerolla 12. Paketti ei vaadi suuria säilytystiloja ja korttipussukat kulkeutuvat helposti vaikka koululaisen repussa. Kortit eivät myöskään "vanhene" vaan vaikka teiltä jäisi kortteja myymättä, ne voi aina myydä tai käyttää seuraavana vuonna. Yleensä kuitenkin käy päinvastoin, ja asiakkaamme tilaavat hetken päästä lisää tarjouspaketteja, koska ovat myyneet jo ensimmäiset.

Tarjouspaketin kortit eivät nimestään huolimatta ole "halpaa tavaraa" vaan korkealaatuisia suomalaisia, Suomessa painettuja joulukortteja. Keräämme Korttimyyjän paketin aina viime vuosiemme suosituimmista korttisarjoista, jotta voitte myydä suosittuja sekä laadukkaita suomalaisia tuotteita - hyvällä katteeella!

Katso lisätietoja Korttimyyjän paketista tuotetiedoistamme tai ole meihin yhteydessä.

Lisämyyntiä saatte joulukorttipussien lisäksi helposti esimerkiksi joulupakettitarroilla (tuote 18) tai joulupakettikorteilla (tuote 17). Muita korttejamme, adresseja, 2-osaisia kortteja saa tilattua edullisempaan hintaan, kun tilaatte suoraan korttipajalta. Monissa tuotteissamme ei ole minimitilausmäärää, poislukien postikortit, joiden minimitilausmäärä on 25 kpl, joten voitte tilata oman tarpeenne mukaan.

Moni on innostunut erilaisuutensa vuoksi myös tuikkupussien myymisestä. Maahantuomme Tanskasta tuoksuttomia, matalanlämpötilan parafiinituikkuja, jotka ovat turvallisia 60-asteen palolämpötilansa vuoksi mm. lapsiperheille ja eläintalouksiin. Läpinäkyvän kupin ansiosta valo säteilee joka suuntaan ja sulan parfiinin kaunis väri tulee esille. Meiltä löytyykin valikoimista jopa 28 erilaista sävyä. Tutustu sävyvalikoimaamme paremmin tuotekuvauksesta!

Mikäli kiinnostuit tuikkujen myymisestä varainhankintaan, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla.