Tervetuloa

Nro 12 Korttimyyjän tarjouspaketti

Korttimyyjän tarjouspaketti sisältää 800 korttia lajiteltuna ja pussitettuna 10 kpl:n myyntieriin.


Muovipusseissa sulkijatarra, jossa lukee "10 kpl suomalaisia Anki -joulukortteja". Pakkauksen kaikissa korteissa on kiiltopinta ja lisäksi puolet niistä on joko kullattu tai hopeoitu. Halutessasi saat veloituksetta sopivan määrän tarroja haluamallasi tekstillä. (Max 3 riviä, 20 merkkiä / rivi) Esimerkiksi:


Ahkerakylän koulun
5 A leirikoulun
hyväksi

Kortin keskihinnaksi tulee 10,6 snt / kpl


Voitte itse päättää pussien myyntihinnan. Esimerkiksi: myydessänne 5 € / pussi, saatte yhden tarjouspaketin (=80 pussia) myymisestä tuottoa jopa 312 €. Kahden tarjouspaketin myymisestä tulee tuottoa siis jo 624 € - helppoa ja riskitöntä.

Nro 12 Korttimyyjän tarjouspaketti on ostettavissa 1 kappaleen erissä

Saatavuus: Varastossa

88,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Korttimyyjän tarjouspaketti sisältää 800 korttia lajiteltuna ja pussitettuna 10 kpl:n myyntieriin.

Korttimyyjän tarjouspakettimme sopii mitä mainioimmin varainhankintaan. Keräsitte sitten urheilujoukkueellenne, luokkanne luokkaretkeä tai leirikoulua varten tai muuhun toimintaanne varoja, tarjouspakettimme soveltuu siihen loistavasti. Se ei ensinkään vie tilaa paljoa, korttipussukat liikkuvat hyvin pienenkin lapsen repussa kotiin asti ja saatte siitä loistavan katteen.

Tarjouspaketin kortit eivät ole "halpaa tavaraa" vaan korkealaatuisia, Suomessa painettuja, suomalaisia joulukortteja. Keräämme Korttimyyjän paketin aina viime vuosiemme suosituimmista sarjoista, jotta voitte myydä korkealaatuisia suomalaisia tuotteita - hyvällä katteella!

Korttipussin myyntihinnan saatte päättä itse. Esimerkiksi myydessänne pusseja hintaan 5 €, saatte kerättyä 80 pussin myymisestä jopa 312 € ! 80 joulukorttipussin myyminen voi tuntua suurelta määrltä, mutta jakaessa sen vaikka 20 oppilaan luokkalaisille, ei jokaisen tarvitse myydä kuin 4 pussia. Moni tilaakin heti ensimmäisen tarjouspaketin jälkeen vielä kaksi lisää, kun huomaavat sen olevan niin helppoa. 

Joulukorttipussit eivät myöskään "vanhene" vaikka teiltä osa jäisikin myymättä vaan niiden myymistä voi jatkaa vielä ensi vuonnakin. Moni kysyy, onko kortteihin painettu vuosilukua, kuten "Onnellista Uutta Vuotta 2018" mutta näin ei ole ja kortit käyvät monena vuonna.

Jos haluatte tehdä varainhankintaa enemmänkin, kannattaa katsoa muu tuotevalikoimamme lävitse. Myyjäisiin sopivat esimerkiksi joulupakettitarrat (tuote 18) tai joulupakettikortit (tuote 17). Muita korttejamme, adresseja, 2-osaisia kortteja saa myös tilattua edullisesti isommat määrät, kun tilaatte suomalaiselta korttipajalta. Monissa tuotteissa ei ole minimitilausmäärää, poislukien postikortit, joiden minimitilausmäärä on 25 kpl, joten voitte tilata omaan tarpeenne mukaan. Kouluille ja urheilujoukkueille annamme 30 päivän maksuajan laskulle.