Tervetuloa

Pöytäkynttilät

Pöytäkynttilät

Pöytäkynttilämme ovat kotimaisia käsintehtyjä kynttilöitä Maija Peltoselta ja käsityöpaja Pirissalta. Kynttilät ovat laadukkaita, joka näkyy erityisesti niiden pitkissä paloajoissa. Jokaisen kynttiläsarjan oma sisäinen kauneutensa tulee aina esiin kynttilän palaessa.

Maisema ja Punatulkkukynttilöiden kauneus tulee parhaiten esiin polttaessa - kun koko kuva ja sen kauniit käsinmaalatut yksityiskohdat hehkuvat muun kynttilän mukana. Kynttilöiden kuvat ovat käsinmaalattuja parafiinilla/steariinilla, joten kuvat palavat kynttilän mukana, eivätkä jää erilliseksi kalvoksi. Sama pätee pajumunia. Myös itse kynttilä on suomalaista käsityötä ja Suomessa tehty.

Usvasarjan ja pajumunien ihanuus on kauniissa pastellisävyissä ja koko kynttilän hehkumisessa, kun se palaa. Kynttilä on parafiinia ja se on pintavärjätty. Pajumunien pajunkissat on maalattu käsin, ja ne palavat kynttilän mukana, eivätkä jätä erillistä kalvoa.

Kidekynttilöistä tulee helposti kestosuosikkeja! Ensinnäkin kynttilän kaunis "kiteinen" pinta ihastuttaa ja se sopii niin modernimpaan kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Kynttilään muodostuu kaunis pitsireuna sen palaessa. Kynttilä on steariinia.